15 апреля 2013 г.

Simon says stamp моє перше замовлення

Я дуже люблю читати і розглядати чужі пости з оглядами посилок і придбаних новинок. Тому вирішила показати вам свої новинки і поділитися досвідом покупок  у всім відомому американському магазині товарів для скрапбукінгу Simon Says Stamp
 Найголовніше в покупках через іноземні інтернет-магазини - це наявність платіжної карти з грошими на ній ;) У мене доларова кртка. Зробила таку, щоб уникнути додаткових витрат на конвертацію валюти.

Матеріали вибирала довго, скрапбукінгом до цих пір не займалася. Тому витратила декілька днів на підбір необхідного. Як на мене .на сайті зовсім не зручне меню. Знайти необхідниі матеріали найпростіше користуючись пошуком. Для новачка це не зовсім зручно.

Замовлення оформила 30 березня. Збирали посилук декілька днів. Повідомлення , що посилка відправлена отримала 3 квітня.
Вартість доставки обішлася 18 доларів.
.....і вже 11 квітня в моїй поштовій скринці лежало повідомлення, що моя бандероль в відділенні  і я можу забрвти її.
Дорога зайняла всього 9 днів.

Посилка йшла без трек номера, відслідкувати її місцезнаходження неможливо. Напевне при втраті знайти її просто нереально... тому трішки переживала, чи дійде. На пошті посилку мені видали без заповнення документів. Звірилися з паспортними даними і все. Сказали, що посилка простенька і не потрібно нічого заповнювати....так вона могла і з полиці просто зникнути....не дочекавшись мене....
Запаковані мої дорогоцінності були у картонний конверт  USPS ззовні , і в тонший армований щільний пакет всередині.

Ось що я замовила:
Декілька наборів паперу
Різні прикраси, штампи і дирокол

А ще в українському інтернет магазині придбала собі біндер Zutter. Тут купувати його дешевше, ніж замовляти з Америки. Доставка буде досить дорогою.
..тепер маю з чим і чим творити;)





5 комментариев:

  1. Очень красивые покупочки!А что это последнее и с чем его едят?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Це така штука для брошурування блокнотиків, наприклад, на металеву пружинку.

      Ця штука пробиває дірочки по краю і затискає пружинку в кільце. ;)

      Удалить
  2. Вітаю з приємними покупками! Я теж для вишивання частенько замовляю в зарубіжних інтернет-магазинах. ніколи ніяких проколів (т.т.т. :)) ще не було, як наприклад можна начитатися про російську пошту. Замовляла і з Америки і з Англії. Лякає одне, що все замовлення може відправитись як "дрібний пакет" , а такі речі, якщо вміщаються, засовують в поштовий ящик. То я більше переживаю, щоб звідти не стянули. Іноді наперед надзвонюю на пошту і дізнаюся, чи прийшла посилочка :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую;) Рекордно швидко мені прийшла посилка з Америки з парфумами. На 4-й день після замовлення;)
      Мені теж здається що Урпошта зараз краще прицює ніж російська. Дівчата пишуть, що посилка з Simon says stamp в Росію йде місяць, а то і два.

      ....і все ж трек номер могли б і давати. я готова доплатити 1-2 долара, аби бути спокійною ;) принаймні така вартість трек номеру в Укрпошті...

      Удалить
  3. Уххх)) Класс)
    Люблю любоваться запасами)))

    Пусть творится тебе из них и с их помощью вдохновенно и позитивно!!!! Очень рада, что бысто и без всяких нюансов дошло!!! (а то как поначитаешься сейчас про почту России))))

    ОтветитьУдалить